Στις 24 Ιανουαρίου 2023, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Α. Πλεύρη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Μ. Θεμιστοκλέους, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα για τη μακροχρόνια παρουσία της στη χώρα και τη συνεργασία της με το Τμήμα Φαρμακευτικής.

Εκ μέρους της Διοίκησης KLEVA, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κα. Χαρά Μυτιληναίου-Χρονοπούλου, εγγονή του ιδρυτή της εταιρίας κ. Γεώργιου Χρονόπουλου. Κατά τον χαιρετισμό της ανέφερε:

«Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή. Είναι και δική μου τιμή που εκπροσωπώ την οικογένεια
KLEVA και την οικογένεια Χρονόπουλου για 3η γενιά».

Υιοθετώντας ένα φιλόδοξο και συνεχώς αναπτυσσόμενο πλάνο ανάπτυξης, τόσο στην Ελληνική αγορά, αλλά κυρίως στην διεύρυνση συνεργασιών στο εξωτερικό, στόχος της KLEVA είναι να γίνει ο πρώτος συνεργάτης επιλογής στην κατασκευή και ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων, παρέχοντας καινοτομία, ποιότητα και ευελιξία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν 21 βιομηχανικές μονάδες που έχουν δραστηριοποιηθεί επί πεντηκονταετία στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα για τη μακροχρόνια παρουσία τους στη χώρα και για τη συνεργασία τους με το Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.